Home > Lajme dhe Njoftime > A.AL/Dita botërore e HIV/AIDS – Aktivitet sensibilizues në Tiranë

Data 1 Dhjetor është dita ndërkombëtare kundës sëmundjes së HIV/AIDS.

Në kuadër të kësaj date, CCM Albania organizoii një aktivitet informues dhe sensibilizues ne Ambjentet e Ministrisë së Shëndetësisë.

Mesazhi kryesor i këtij aktiviteti ishte thirrja për testim për HIV, duke mbrojtur dhe parandaluar veten dhe partnerin.