Home > Evente dhe Fushata > Dita Boterore e Turbekulozit 24 Mars 2018 ne Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi” Tirane

Ne datat 19-24 Mars 2018 u zhvilluan nje sere aktivitetesh per ndergjegjesimin mbi semundjen e Tuberkulozit bazuar ne Diten Boterore te TB 2018.

Ne date 19/03/2018

Ne spitalin Universitar “ Shefqet Ndroqi” ku trajohen dhe  pjesa me e madhe e pacienteve me TB u organizuan aktivitete ne cdo klinike nga personeli shendetesore .Cdo pacienti te shtruar si dhe familjareve te tyre ju shperndan fletepalosje me informacione rreth semundjes se TB .

Ne date 20/03/2018

Ne kuader te javes Boterore te Tuberkulozit, Departamenti i Promocionit Shendetesor ne ISHP, ne bashkepunim me Programin Kombetar te Tuberkulozit, organizuan nje takim me specialiste te promocionit shendetesor nga rrethet.

Ne date 23/03/2018

Laboratori Kombetar i References per Tuberkulozin me  stafin e perkushtuar te laboratorit te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” me punen e tyre te palodhur per zbulimin e rasteve me TB . organizuan nje takim  per luften kunder TB  e cila eshte nje semundje qe sherohet, eshte e papranueshme qe sot te vazhdoje te vrase akoma!

Ne date 24/03/2018

Ne spitalin Universitar “ Shefqet Ndroqi” Tirane u organizua nje takim ku moren pjese Ministrja e Shendetesise dhe puneve Sociale Znj. Ogerta Manastirliu, Drejtoresha e Organizates Boterore te Shendetesise Znj.Nazira Artikova , Drejtori I spitalit Prof.Perlat Kapisyzi dhe gjithe stafi mjekesor .

Aktivitete te organizuar gjate Dites Boterore te Tuberkulozit 24 Mars 2018 (PDF)