Home > Evente dhe Fushata > Dita Botërore e Turbekulozit në Tiranë – 24 Mars 2016

Në datën 24 Mars, në nder të ditës ndërkombëtare të Turbekulozit u zhvilluan një sërë aktivitetesh në Tiranë.

Lexoni më shumë rreth aktivetete të organizuara në këtë ditë:  Word Day TB 2016 Albania