Home > Lajme dhe Njoftime > Edukim dhe promocion ne lidhje me semundjen e Tuberkulozit ne Spitalin Universitar “ Shefqet Ndroqi” Tirane .

 

Në Ditën Ndërkombëtare të ndërgjegjësimit ndaj sëmundjes së Tuberkulozit, ne Spitalin Universitar “ Shefqet Ndroqi” u organizuan aktivitete ne cdo klinike per sensibilizimin e njohjes se semundjes se TB ,duke patur si  fokus jo vetem te semuret me TB, por dhe te semure te tjere me diagnoza te ndryshme perfshire dhe famijlaret e tyre ne orarin e percaktuar te vizitave tek pacientet .

Gjithashtu Ministria e Shëndetësisë, Programi Kombetar i Tuberkulozit në bashkëpunim me Zyrën e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Shqipëri organizoi në mjediset e Dispancerisë së Sëmundjeve të Mushkërive në Tiranë një takim me punonjës të kujdesit shëndetësor që shërbejnë në këtë qendër. Në fokus të takimit ishte informimi, sensibilizimi dhe inkurajimi i personelit shëndetësor ndaj kësaj sëmundjeje

Raporti i aktiviteteve ne Dispanserine e Tiranes (PDF)

Raporti i aktiviteteve ne Spitalin Universitar “ Shefqet Ndroqi” Tirane (PDF)

Raport i aktiviteteve ne Kliniken pediatrike prane Spitalit Universitar Nene Tereza Tirane 20 Mars 2017 (PDF)

Raport i aktiviteve ne Dispanserine e Tiranes 20 Mars 2017 (PDF)