Home > Event > Njoftim per mbledhjen e MKV
23 December, 2014
13:00
Ministria e Shendetesise, Ministria e Shendetesise, Tirane

Ne kuadrin e punes parapergatitore per finalizimin e procesit te aplikimit per FG brenda afateve te percaktuara, diten e Marte, dt. 23 Dhjetor 2014, ne oren 13:00 ne sallen e Ministrise se Shendetesise, do te zhvillohet mbledhja e rradhes e MKV.

Per sugjerime si dhe per ceshtje te tjera me rendesi per tu diskutuar ne kete mbledhje, mund te kontaktoni me perfaqesuesit e MKV.

Axhenda e mbledhjes MKV, dt.23 Dhjetor, 2014 (PDF)