Home > Lajme dhe Njoftime > Anetaret e MKV votuan materialin e aplikimit per Concept Note

Ne dt.15 janar 2015 ora 13:00 ne ndertesen e Ministrise se Shendetesise u zhvillua mbledhja e rradhes se MKV.
Ne kete mbledhje u be votimi nga anetaret e MKV te materialit te aplikimit per Concept Note.