Home > Lajme dhe Njoftime > Perzgjidhet Perfituesi Kryesor i Fondit Global

Perfundoi procesi i perzgjedhjes dhe i votimit te Perfituesit Kryesor (Principial Recipient) te Fondit Global, votim i cili u permbyll me rezultatin 11 me 1 ne favor te perzgjedhjes se Perfituesit Kryesor: Ministria e SHendetesise + UNDP (aplikim i perbashket).

Nepermjet ketij votimi te fshehte nga anetaret e MKV, u mbyll zyrtarisht perzgjedhja e PR , proces qe u pasua menjeher me dokumentimin e te gjithe procesit dhe informimin e Global Fund, per te gjithe ecurine e ketij procesi.