Home > Lajme dhe Njoftime > Takim Konsultativ me Grupet e Interesit ne kuader te finalizimit te procesit te Concept Note

Ne kuader te shkrimit dhe te finalizimit te Draft Concept Note, Komiteti perkates i Grupit te Punes se Concept Note zhvilloi diten e Marte 13 Janar ora 10:00 ne godinen e Ministrise se Shendetesise ,nje takim konsultativ me te gjithe Grupet e Interesit per te raportuar mbi dy draft aplikimet e HIV dhe te TB ne prag te finalizimit te aplikimit te Concept Note prane Global Fund.