Home > Lajme dhe Njoftime > U zhvillua Workshop per rinovim anetaresie te CCM

Mekanizmi Koordinues per Vendin (CCM) ne mbeshtetje te termave te references te misionit te expertizes se ” French 5% Iniciative” te perfaqesuar nga Shailendra Huruary dhe Elda Hallkaj, organizoi diten e premte dt.13 Shkurt , ne oren 10:00-14:00, nje workshop me qellimin vazhdimi i aktiviteteve lidhur me planin e permiresimit te aprovuar ne muajin korrik, 2014 mbi kerkesat 3 dhe 6 te Global Fund.

Workshopi u fokusua tek rinovimi i anetaresise se MKV, si nje nga kerkesat kyce te GF per perfaqesim dhe balancim te Konfliktit te Interesit.