Home > Lajme dhe Njoftime > Vizita e Portofol Menaxher te Zyres Rajonale te FG, Znj.Lindsey Cole ne Tirane

Vizita e Portofol Menaxher te Zyres Rajonale te Global Fund, Znj.Lindsey Cole ne Tirane, eshte programuar te zhvillohet nga dt 10-12 Nentor 2014. Ne kete kuader MKV do te organizoje disa takime dhe mbledhje me grupet e interesit dhe me perfaqesues te Institucioneve shteterore me prezencen e Znj. Lindsey Cole

Diten e merkure dt 12 Nentor 2014, ne oren 11:30-13:30, do te zhvillohet takimi ne sallen e mbledhjeve te Ministrise se Shendetesise.

Ky takim do te kete si fokus diskutimin:

  1. Progresi ne zhvillimin e Concept Note
  2. CCM eligibility