Home > Foto galeria > Workshop i Mekanizmit Koordinues Vendor (MKV) 18-19 Maj 2015

 

Diten e Hene dhe te Marte dt.18-19 Maj 2015, ne oren 10:00 -14:30 ne ambjentet e Ministrise se Shendetesise , u organizua  per perfaqesuesit e MKV, workshop dy ditor i mbeshtetur nga Expertisa Franceze, me tematika te pregatitura nga experti nderkombetar Z. Shailendra Haruray,dhe ekspertja lokaleZnj. Elda Hallkaj.