Home > Foto galeria > Workshop i Mekanizmit Koordinues Vendor (MKV) ne datat 25 dhe 26 Qershor 2015

Diten e Enjte dhe te Premte ne datat 25 dhe 26 Qershor 2015, ne oren 10:00 -15:00 ne ambjentet e Ministrise se Shendetesise , u organizua per perfaqesuesit e MKV, workshop dy ditor i mbeshtetur nga Expertisa Franceze, me prezencen e expertit nderkombetar Z. Shailendra Haruray.