Home > Evente dhe Fushata > Edukim dhe promocion ne lidhje me semundjen e Tuberkulozit ne qendren e Komunitetit Rome ne Tirane.

Ne date 15 shkurt 2017 Programin Kombetar i Tuberkulozit ne bashkepunim me drejtuesit e kesaj qendre  te strehimit organizoi  nje takim me banore te ketij  komuniteti  Rome ne lidhje me edukimn shendetesor per semundjen e TB

U realizua takim me drejtoreshen e qendres Znj,Mariola Kote , infermierin Sokol Mema ,psikologet   dhe  perfaqesuesin e shoqates se Romeve Z. Xheladin Taco

Ndersa ne daten 16 shkurt 2017 u realiua  nje takim tjeter  me banore te ketij  komuniteti  Rome ne lidhje me edukimn shendetesor per semundjen e TB per shkak te interesit te nje dite me pare.

Ne te dyja ditet, takimi u organizua ne ambientet e kesaj qendre ku moren pjese me shume se 25 pjesemarres.

Raporti data 15 Shkurt 2017

Raporti data 16 Shkurt 2017