Home > Edukim dhe promocion ne lidhje me semundjen e Tuberkulozit ne qendren e Komunitetit Rome ne Tirane. > image-0-02-05-73e6ae3d0e5c4e8eee0e3d3b5b49d9c5b9df5ba89b565f8e4a4fec9d04fdcc09-V