Home > Libraria dhe publikimet

Raporti i Dites Botërore e AIDS-it – 1 Dhjetor 2019

Dita Botërore e AIDS-it  thekson suksesin e përpjekjeve në mbarë botën për të luftuar HIV / AIDS, si dhe rëndësinë e mbështetjes së vazhdueshme për këto përpjekje.  Pavarësisht  progresit te deritanishem, HIV / AIDS vazhdon të jetë një çështje e rëndësishme globale për shëndetin publik.   Për të pare apo të shkarkuar ploteshisht publikimin, ju […]